Новини
Спорт

Шепетівка прийматиме фінал футбольного «Кубка Півночі Поділля»

З ініціативи народного депутата України Романа Мацоли цього року на території Полонського, Славутського та Шепетівського районів відбувається  унікальне футбольне свято – «Кубок Півночі Поділля». До участі у футбольних змаганнях зголосилися 44 аматорські команди.

У Славутському та Шепетівському районах за результатами зональних змагань вже визначилися дві команди, які візьмуть участь у фіналі «Кубка Півночі Поділля», який відбудеться у Шепетівці у День Незалежності України.

Кращою командою Славутського району стала футбольна команда села Крупець, а у Шепетівському районі перемогу святкували футболісти клубу «Локомотив-Шепетівка».

Остання команда, яка гратиме 24 серпня на стадіоні «Локомотив», визначиться за результатами Полонського зонального відбору.  Тут єдину путівку у фінал виборюють вісім команд: Березна, Бражинці, Буртин, Варварівка, Новоселиця, Онацьківці, Понінка та Прислуч. Командам залишилося зіграти ще чотири тури, які відбудуться 30 липня, 6, 13 та 20 серпня.

А вже 24 серпня на стадіоні «Локомотив» у Шепетівці пройде головне свято футболу. Окрім безкомпромісної боротьби на футбольному полі на усіх вболівальників чекає багато сюрпризів, розіграшів та подарунків.

Автор: Алла Самойленко