Новини
Суспільство

“Теплі” кредити від ПриватБанку знову доступні подолянам

15 серпня відновлено програму “теплого” кредитування для клієнтів ПриватБанку. Банк збільшив обсяги кредитування населення та ОСББ у рамках державної програми «теплих» кредитів. Як повідомив керівник напрямку з роботи з торговельними підприємствами ПриватБанку Євген Васильцов, виділений урядом черговий транш на компенсацію вартості енергоефективних проектів дозволить клієнтам банку вчасно підготуватися до холодного сезону та знизити свої витрати на опалення.

«ПриватБанк розробив найшвидшу та найсучаснішу технологію кредитування в рамках держпрограми, завдяки якій вартість «теплих» кредитів для населення становитиме 0% річних, – зазначив Євген Васильцов. – Впроваджена банком технологія видачі «теплих» кредитів дозволяє оформляти їх через Інтернет без паперових документів і довідок».

Придбати енергоефективні товари в розстрочку з компенсацією частини вартості від держави можна за допомогою сайту pb.ua/teplye-kredyty чи в магазинах – партнерах ПриватБанку, підключених до сервісу «Оплата частинами». У рамках програми «теплих» кредитів держава компенсує позичальникам 20% суми кредиту на придбання негазових котлів і 35% – на придбання енергозберігаючих матеріалів та обладнання й відповідних додаткових матеріалів до них.

За словами Володимира Кирилюка, керівника напрямку “Оплата частинами” Південно-Західного РУ ПриватБанку, придбати енергозберігаючі товари на Хмельниччині можна у будь-якому з 500 магазинів-партнерів ПриватБанку, де встановлено POS-термінал.

При подачі заявки на компенсацію подолянам необхідно прикріпити рахунок-фактуру та акт виконаних робіт, який підтверджує виконання монтажу матеріалів або енергоефективного обладнання. Якщо позичальник самостійно виконав монтаж чи установку, необхідно прикріпити заявку на самостійне виконання робіт.

Нагадаємо, грошовий ліміт на компенсації від держави, який для клієнтів ПриватБанку становив 99,4 млн грн, було вичерпано всього за декілька місяців. У Хмельницькій області впродовж квітня-червня ПриватБанк за програмою “теплого” кредитування видав 655 кредитів на суму 9 млн гривень.

Автор: Тетяна Новак