Новини
Спорт

Юні велосипедисти із Хмельницького вибороли сім нагород

Чемпіонат України та всеукраїнські змагання з велосипедного спорту на шосе серед молодших вікових груп відбулися днями у Тернополі.

Місто Хмельницький представляли 26 юних велосипедистів. Молодші спортсменки зуміли завоювати перші дві медалі. Дарина Нагуляк отримала заслужене «срібло», а Наталія Свистунова – «бронзу». Брали участь дівчата у груповій гонці. А вже у індивідуальній гонці, що проводилась на час, Дарина Нагуляк зуміла показати найкращий результат серед своїх однолітків.

Брали участь у цьому змаганні дівчатка 2003-2004 року народження. Також «бронзою» у даному змаганні відзначилась хмельничанка Анастасія Плоцідим.

У наступному та останньому виді змагань на «залізних конях», що зветься гонка критеріум, три хмельничанина вибороли третій командний результат серед хлопців 2001-2002 року народження. Микола Герасимчук, Вадим Стецюк та Іван Савчук гарно проявили себе у гонці критеріум, тому й отримали досить високий результат.

У змаганнях серед дівчат 2003-2004 року народження юні хмельничанки показали справжній майстер-клас та зуміли завоювати усі 3 призові винагороди. «Золотом» відзначилась Дарина Нагуляк, «сріблом» – Наталія Свистунова, а «бронзою» – Анастасія Плоцідим.

Щиро вітаємо усіх юних переможців.

Забавська Ірина

Автор: Катерина Прокопець