Новини
Події

Нетверезий чоловік “замінував” пологовий будинок у Хмельницькому і сільську школу

Вчора, 26 вересня,  близько 21.06 години на лінію 103 звернувся невідомий чоловік та сказав, що замінував пологовий будинок у Хмельницькому по вул. Хотовицького, 6. Номер телефону при цьому не визначився. Про це повідомив поліцію лікар швидкої допомоги.

Чоловік пояснив, що замінування провів тому, що його дружина народила дитину та повідомила, що він не біологічний батько  дитини.  Далі дзвінок від цього ж громадянина надійшов на службу 101 про замінування школи у с. Лісові Гринівці поблизу Хмельницького.

Вжитими оперативно розшуковими заходами особу, яка здійснила завідомо неправдиве повідомлення  встановлено, що ним виявився 34-річний громадянин, житель с. Бережанка Хмельницького району.

При поверхневому огляді виявлено та вилучено мобільний телефон, з якого було здійснено вихідні дзвінки на спецлінії “103”, “101”. Евакуація не проводиться. Зловмисника затримано, чоловік є психічно хворим, по попереднім даним знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Особа перебуває на обліку в Хмельницькому обласному психоневрологічному диспансері. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 – Завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками,- карається позбавленням волі на строк від двох до шести років.

Автор: Алла Самойленко