Новини
Події

Корова, продукти харчування та будівельні матеріали: що крадуть на Хмельниччині?

Славутський район

У Старому Кривині 8 жовтня близько 15:50 години в  невідомий викрав з поля корову чорної масті, що належить 37-річній місцевій жительці.

У Славуті 9 жовтня по вулиці Мінковецькій невстановлена особа проникла в будинок 60-річної місцевої жительки, звідки викрала 250 доларів США та 25 000 російських рублів.

Хмельницький район

У період 8-9 жовтня в с. Лісові Гринівці по вулиці Затишній невідомий проник в недобудований житловий будинок, звідки викрав перфоратор та 3 метри електричного кабелю до зварювального апарату.

Вночі 9 жовтня в с. Мар’янівка по вулиці Парижської Комуни невстановлена особа проникла в господарське приміщення 37-річної місцевої жительки, звідки викрала міні-мийку «Керхер-Експерт» та бензокосу іноземного виробництва.

м. Хмельницький

В період з 26 вересня до 9 жовтня по вулиці Майборського крадій проник у квартиру 56-річного місцевого жителя та викрав електричну швабру, золотий зливок вагою 1 грам та відеокамеру «Соні».

В ніч на 9 жовтня в мікрорайоні Дубово невстановлена особа проникла у новобудову, звідки викрала болгарку, дриль, електричний двигун до циркулярної пилки та будівельні інструменти.

Тієї ж ночі по вулиці Гастелло невідомий викрав з кіоска місцевої жительки 5418 гривень та продукти харчування.

Автор: Катерина Прокопець