Новини
Надзвичайні події

Остерігайтесь крадіїв. На Хмельниччині почастішали крадіжки майна

На Хмельниччині почастішали крадіжки. Злодії не перебирають – цуплять алкоголь, їжу, каструлі, техніку, гроші, авто і навіть корів та коней. 

Уселі Зіньківці Кам’янець-Подільського району  17 жовтня невстановлена особа, знявши пластикове вікно, проникла до житлового будинку 56-річної місцевої жительки, звідки викрала ноутбук, мобільний телефон та фотоапарат. Крадій завдав збитків на суму близько 10 000 гривень.

Того ж дня у місті Кам’янець-Подільському у приміщенні дитячого садочка невідомий викрав із сумочки 62-річної місцевої жительки гаманець із 2700 гривнями, золотою обручкою та двома банківськими картками.

У селищі Антоніни Красилівського району в ніч на 17 жовтня невстановлена особа з території домогосподарства  місцевої жительки викрала мотоцикл «Spark».

Вчора, 17 жовтня, в обласному центрі по вулиці Інститутській невідома особа проникла до квартири 39-річної місцевої жительки, звідки викрала два планшети «Самсунг», «Леново» та мобільний телефон «Самсунг».

У ніч на 17 жовтня в місті Славута невідомий викрав з автомобіля «Фольксваген Т5» барсетку з документами та 5000 гривень, які належать 37-річному місцевому жителю.

А також, того ж дня в селі Городище Шепетівського району невстановлена особа проникла до будинку 56-річної місцевої жительки, звідки викрала 4400 доларів США, золотий ланцюжок та три срібні хрестики.

Автор: Катерина Прокопець