Новини
Спорт

Волочиський «Агробізнес» відзначився, здолавши «Буковину» у скандальному матчі

Поєдинок 17-го туру чемпіонату України серед команд Другої ліги між чернівецькою «Буковиною» та волочиським «Агробізнесом» відбувся цими вихідними у Чернівцях.

Перший тайм проходив відносно спокійно. Обидві команди вивчали гру одна одної, пристосовувались до особливостей та «розкодовували» тактику суперників. Усі сорок п`ять хвилин минули у врівноваженій обстановці, без особливих гольових моментів та зайвих хвилювань.

Проте вже у другому таймі команди вирішили все ж позмагатись по-справжньому. Гру на результат розпочали гравці чернівецької «Буковини», забивши на сімдесят дев’ятій хвилині перший гол поєдинку. Гості вирішили не пасти задніх та вже на вісімдесят п’ятій хвилині зустічі відзначились голом.

Події, що відбувались далі, дозволили назвати цей матч найбільш скандальним у поточному сезоні серед поєдинків Другої ліги! На останніх додаткових хвилинах другого тайму арбітр вирішив призначити пенальті господарям поля. Звісно,  таке рішення викликало бурю емоцій у вболівальників «Буковини». Та й самі гравці вирішили покинути поле до того, як «Агробізнес» почав пробивати з одинадцятиметрової. Фактично, вже після завершення матчу гості поповнили свій рахунок другим, досить неочікуваним, голом. Що стосується господарів, то вони все ж повернулись на поле та завершили гру за усіма правилами. Досить незрозуміла та неоднозначна ситуація склалась у другому таймі поєдинку. І саме вона допомогла подолянам все ж здобути, хоч і не ідеально «чисту», проте перемогу.

Отож, скандальна зустріч чернівецької «Буковини» із волочиським «Агробізнесом» завершилась із рахунком 1:2 на користь гостів.

ФК “Буковина” (Чернівці) – ФК «Агробізнес» (Волочиськ)    1:2

Голи: Батрак 79 – Семенець 85, Юхимович 90+8 (пен.)

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко