Новини
Кримінал

На Хмельниччині викрали мотоцикл, 500 літрів дизпалива та гроші

В ніч на 2 листопада в місті Городок по вулиці Саксаганського невідомі особи шляхом зриву навісного замка проникли в гаражне приміщення, яке належить 63-річному місцевому жителю, звідки викрали мотоцикл «Ковровец», який знаходився в технічно несправному стані.

Тої ж ночі в місті Ізяслав по вулиці 1-го Грудня невстановлена особа шляхом вільного доступу через незачинені двері проникла в автомобіль «Фольксваген Т-4», що належить 45-річному місцевому жителю, звідки викрала гроші в сумі 3500 гривень, посвідчення водія та документи на автомобіль.

В період часу з 20 жовтня по 2 листопада в Кам’янець-Подільському в селі Боришківці по вулиці Квітневій невстановлена особа шляхом пошкодження навісного замка проникла в дачний будинок 51-річної жительки м. Кам’янець-Подільський, звідки скоїла крадіжку соковарки, принтера до комп’ютера, пилососа, ТВ-тюнера та ДВД-плеєра.

2 листопада близько 11.30 години в місті Полонне по вулиці С. Бандери невідома особа шляхом вільного доступу з незачиненого автомобіля «Фіат Дукато», що належить 35-річному місцевому жителю, таємно викрала барсетку, в якій знаходились гроші в сумі 3000 гривень та документи на автомобіль.

В період часу з 24 жовтня по 2 листопада в селі Іванівка Славутського району по вулиці Островського невстановлені особи шляхом зриву навісного замка проникли до літньої кухні, яка належить 65-річному місцевому жителю, звідки викрали твердопаливний котел кустарного виробництва.

В ніч на 2 жовтня у Хмельницькому районі в селі Шаровечка по вулиці Миру невідомий шляхом вільного доступу з вантажного автомобіля «ДАФ», який належить 30-річному місцевому жителю, викрав 500 літрів дизпалива. Сума завданого збитку становить 9600 гривень.

2 листопада близько 18.40 години в місті Шепетівка по проспекту Миру поблизу міського басейну невідома особа, розбивши заднє вікно автомобіля «Тойота Прадо», який належить 40-річному місцевому жителю, звідки таємно викрала барсетку з документами та грошовими коштам у розмірі 8000 гривень.

В ніч на 2 листопада в обласному центрі по вулиці Панаса Мирного невідома особа шляхом зламу замка водійських дверей проникла в автомобіль «ВАЗ-21063», який належить 40-річному місцевому жителю, звідки викрала акумулятор «Вольта». Сума завданого збитку становить 1500 гривень.

1 листопада в місті Нетішин по вулиці Набережній невстановлена особа шляхом вільного доступу через незачинені двері з автомобіля «Субару», що належить 28-річному хмельничанину, викрала грошові кошти в сумі 10 000 гривень.

Автор: Катерина Прокопець