Новини
Події

Дунаєвецька міська влада витратила 180 тисяч гривень на новий міст

До проблем громади Дунаєвецька міська влада та  комунальники ставляться дуже відповідально. Так, до кінця цього тижня у селі Велика Кужелова з’явиться новенький місток через струмок на вулиці Першотравневій.

Довгоочікуваний порятунок для проблемної частини ґрунтової дороги чекали десятиліттями. І ось нарешті легковий та гужовий транспорт мешканців села не застрягатиме у багнюці.

– Місцеві мешканці звернулися до Дунаєвецької міської влади з проханням підсобити у ремонті ґрунтової дороги, через котру тече потічок від ставка, – розповідає директор КП «Благоустрій Дунаєвеччини». – Щоб проблему було вирішено раз і назавжди, з міського бюджету було виділено 180 тисяч  гривень.  Від вересня тут розпочалися роботи із будівництва мосту вантажопрохідністю не менше 8 тонн. Ми завезли сюди близько 27,5 кубометри бетону, наразі ж завершуємо зварювальні роботи по облаштуванні поруччя. До кінця тижня тут також буде зроблено під’їзну дорогу до містка.

Як розповів Валерій Поплавський, в кінці літа комунальники громади працювали над схожим об’єктом у Ганівці, де тепер є сполучення між двома берегами річки Тернавки. Потихенько робота просувається, а комунальним службам громади точно ніколи сидіти, склавши руки – не за горами зима.

 

Автор: Катерина Прокопець