Новини
Кримінал

У Кам’янець-Подільському районі вкрали горіхи, кабель та комп’ютер

В ніч на 9 листопада в дворі будинку в Дунаївцях по вулиці Шовковичній невстановлена особа, шляхом вільного доступу, з салону автомобіля «ВАЗ 2103» 30-річного місцевого жителя викрала акумуляторну батарею.

Тої ж ночі в селі Голозубинці Дунаєвецького району по вулиці Шевченка невстановлена особа, шляхом підбору ключа, з салону припаркованого на узбіччі дороги автомобіля «ВАЗ 21013» 30-річного жителя с. Лисець Дунаєвецького району викрала акумуляторну батарею та магнітолу.

7 листопада в період з 08:00 до 20:00 години в селі Велика Слобідка Кам’янець-Подільського району по вулиці Центральній невстановлена особа, шляхом віджиму скоби вхідних дверей, проникла до житлового будинку 47-річної місцевої жительки, звідки викрала комп’ютер та дві портативні музичні колонки.

В період з 6 листопада до 12:00 години 9 листопада у Кам’янець-Подільському районі в селі Лисогірка по вулиці Павлова невстановлена особа, шляхом вільного доступу, з незачиненого багажного відділення вантажного автомобіля «Мерседес Бенц 814» 55-річного місцевого жителя, який був припаркований поряд з господарством, викрала дві акумуляторних батареї.

В період з 18.20 години 6 листопада до 09.00 години 8 листопада в селі Дерев’яне Кам’янець-Подільського району  по вулиці Корчагіна невідомий проник до дачного будинку 42-річного кам’янчанина, звідки викрав близько 10 мішків горіхів.

В ніч на 9 листопада між селом Великозалісся та селом Залісся-2 невстановлена особа, шляхом вільного доступу, з повітряної лінії викрала 350 м телефонного кабелю.

6 листопада у Кам’янці-Подільському повідомлялось про крадіжку мобільного телефону «HTS Decire 500» в 31-річного місцевого жителя. Встановлено, що кримінальне правопорушення скоїв 47-річний місцевий житель.

В період з 18.00 години 20 жовтня до 09.15 години 9 листопада в селі Гуків Чемеровецького району по вулиці Центральній невстановлена особа, шляхом віджиму вікна, проникли до будинку 26-річного місцевого жителя, звідки викрала домашній кінотеатр, підсилювач звуку, болгарку та електродриль.

Автор: Катерина Прокопець