Новини
Події

У Кам’янці свій день відсвяткували працівники культури і майстри народного мистецтва

Красиво оформлена зала, граційні пані та галантні чоловіки в історичних костюмах, вишукані репліки та креативний сценарій – саме такою неочікуваною програмою вразили працівників культури і майстрів народного мистецтва у їх професійне свято вчора, дев’ятого листопада, організатори вечору – департамент гуманітарної політики.

Підтримку у створенні свята надали історичний музей-заповідник, Центр професійно-технічної освіти, будинок культури та мистецькі заклади міста. Окрім мистецьких номерів, показу історичних костюмів, для гостей, що зібралися у Галереї мистецтв, було організовано пригощання солодощами. А ще митцям вручали подарунки.
На святковий вечір завітало керівництво міста, зокрема міський голова Михайло Сімашкевич. Він подякував представникам галузі культури за роботу, популяризацію міста та збереження народних традицій. І вручив почесні грамоти Міністерства культури України директору дитячої хорової школи Івану Нетечі та начальнику управління культури і туризму Петру Гаврилюку, а також низку інших відзнак “винуватцям” свята. Вітання звучали і від помічника народного депутата Володимира Мельниченка Ірини Камінської.
Вечір завершився танцювальним майстер-класом та церемоніальним частуванням.

Автор: Катерина Прокопець