Новини
Події

Підприємливий хмельничанин незаконно заправляв газом побутові балони

Працівниками оперативного управління ГУ ДФС у Хмельницькій області в рамках проведення операції «Акциз-2017» встановлено факт незаконної роздрібної реалізації скрапленого газу «Пропан-бутан» у побутові балони для потреб населення без наявного дозволу управління Держпраці, чим порушено вимоги чинного законодавства України.

Працівниками податкової міліції проведено огляд газозаправної станції, яка знаходилась у місті Хмельницькому, в результаті чого вилучено з протиправного обігу скраплений газ у кількості 20 тисяч літрів вартістю понад 230 тисяч гривень, а також дві ємності з автозаправною колонкою.

За вказаним фактом на громадянина складено протокол про адміністративне правопорушення за частиною 1 статті 164 КУпАП. – порушення порядку провадження господарської діяльності.

Даний факт уже 25-й в ряду виявлення фіскальною службою незаконної діяльності автозаправних станцій на території Хмельницької області протягом нинішнього року. Загалом з протиправного обігу в ході операції «Акциз-2017» вилучено паливно-мастильних матеріалів на суму 4,9 мільйона гривень.

Джерело

Автор: Алла Самойленко