Новини
Кримінал

На Хмельниччині викрали мопед, кабель та дитяче піаніно, а в Ізяславі знайшли крадія велосипеда

В період з 10:00 години 5 жовтня до 11:55 години 23 листопада Новоушицького району в селі Струга по вулиці Миру невстановлена особа проникла в нежилий будинок 50-річної жительки міста Дунаївці, звідки викрала мопед «Хонда Діо 34».

В ніч на 23 листопада в селищі Вовковинці  Деражнянського району по вулиці Схабенка невстановлена особа, шляхом зриву навісного замка, проникла в гаражне приміщення 43-річного місцевого жителя, звідки викрала зварювальний апарат, акумуляторну батарею та інтернет-кабель.

Тої ж ночі в Дунаєвецькому районі в селі Смотрич по вулиці Жовтневій невстановлена особа, шляхом вільного доступу, з автомобіля «МАН» 40-річного місцевого жителя викрала дві акумуляторні батареї.

В Ізяславі 3 листопада повідомлялось про крадіжку велосипеда «Вікторія» у 67-річного жителя міста Ізяслав. Встановлено, що кримінальне правопорушення скоїв 34-річний житель села Кривин Славутського району.

В ніч на 23 листопада в місті Нетішин по вулиці Варшавській невстановлена особа, шляхом злому вхідних дверей, проникла в підвальне приміщення 50-річної місцевої жительки, звідки викрала зварювальний апарат та перфоратор.

Тої ж ночі в селі Паньківці Старосинявського району по вулиці Кільцевій невстановлені особи, шляхом пошкодження навісного замка, проникли в гаражне приміщення 62-річного місцевого жителя, звідки викрали бензопилу, наждак, свердлильний станок та болгарку.

м. Хмельницький
В ніч на 23 листопада по вулиці Заводській невстановлена особа, шляхом пошкодження навісного замка, проникла в гаражне приміщення 81-річного місцевого жителя, звідки викрала болгарку та компресор. Також по вулиці Храновського невстановлена особа, шляхом розбиття заднього скла, проникла в автомобіль «Фольксваген Кадді» 31-річного місцевого жителя, звідки викрала дитяче піаніно «ELC» та частину дитячого басейну «TIGGO».

Автор: Катерина Прокопець