Новини
Кримінал

Норкові шуби, ноутбуки та спінінг: на Хмельниччині обікрали 3 квартири, підвал магазину та два автомобіля

29 листопада в період з 09:30 до 17:10 години у Кам’янець-Подільському по вулиці Огієнка ідомий проник до квартири 26-річної місцевої жительки, звідки викрав гіроборд, ноутбук «Леново», дві норкові шуби, золотий годинник з браслетом, золотий браслет, золоту підвіску, дві золоті каблучки та золотий набір. Того ж дня з 10:00 до 12:30 години по вулиці Богинського невстановлена особа проникла до квартиру 77-річного місцевого жителя, звідки викрали 400 доларів США та відеомагнітофон.

В період з 27 до 29 листопада в Ярмолинецькому районі в селі Нове Село по вулиці Залізничній невстановлені особи проникли в будинок 45-річної місцевої жительки, звідки викрали телевізор «LG», пилосос «Скарлет» та електрочайник.

м. Хмельницький

29 листопада в період з 02:25 по 04:00 години по Львівському шосе невстановлена особа, шляхом розбиття скла пластикового вікна, проникла в підвальне приміщення магазину, звідки викрала 4 ноутбуки, мобільний телефон та відеокамеру.

В ніч на 29 листопада по вулиці Свободи невстановлена особа проникла в автомобіль «ВАЗ-2108» 27-річного місцевого жителя, звідки викрала автомагнітолу, спінінг та особисті документи.

Тої ж ночі в дворі будинку по вулиці П. Мирного невстановлена особа проникла в автомобіль «ВАЗ-2109», звідки викрала GPS-трекер, мобільний телефон «LG» та 300 гривень, які належать 34-річному місцевому жителю.

Автор: Катерина Прокопець