Новини
Спорт

Хмельницькі «соколята» при шаленій підтримці обіграли ФК «Титан» та повернули собі лідерство в Екстра-лізі

10 грудня у матчі 12-го туру  в надзвичайно напруженому і драматичному поєдинку «Сокіл» обіграв «Титан» та повернув  собі лідерство в Екстра-лізі.

Мачт закінчився з рахунком: «Сокіл» (Хмельницький) – «Титан» (Покровське)   3:2.

Перед початком зустрічі гравець ФК «Сокіл» Валерій Грицовець отримав приз кращого гравця Екстра-ліги в листопаді.

Поєдинок розпочався без розвідки – вже на 2-й хвилині Боргун ударом з льоту перевірив готовність Бакінського. Голкіпер «Сокола» зіграв впевнено.

Саме такий початок задав тон всій зустрічі. Гравці обох команд намагалися максимально швидко переходити з оборони в атаку і при першій же можливості били по воротах.

Апогеєм цієї неймовірної гри став результативний відрізок, який видали команди з 34-ї по 36-ту хвилини матчу.

Спочатку Малишко, вийшовши один на один з Бакінським, відправив м’яч повз дальню штангу. Потім Педяш потужно пробив метрів з восьми, м’яч влучив у поперечину і рикошетом від голови Чичикала пішов на кутовий. Після його розіграшу Чичикало парирував удар Лисенко. «Титан», в свою чергу, заробив три поспіль кутових біля воріт «Сокола», і Мілінький звільнився від опіки і точно пробив в нижній кут – 1:2.

Ковальчик замінив Бакінського на Шеремету, і через кілька секунд Педяш потужним ударом прошив оборону «Титана» – 2:2. «Сокіл» продовжив грати з п’ятим польовим, і вже у наступній атаці Лисенко виявився найспритнішим у штрафному майданчику суперника – 3:2.

Неймовірний за сюжетом і напругою матч, в якому добрих слів заслуговують обидві команди, завершився перемогою «Сокола» – підопічні Романа Ковальчика знову лідирують в Екстра-лізі.

Трибуни стоячи вітали перемогу своїх улюбленців, скандуючи «Молодці!».  Команда щиро вдячна уболівальникам, які в цьому матчі перевершили самі себе.

Прес-служба СК «Сокіл»

Автор: Катерина Прокопець