Новини
Бізнес

У Хмельницькому Бізнес-Школа ЮніорБанку йде на новорічні канікули

Юні хмельничани завершили навчання у Бізнес-Школі. Останній у цьому році випуск 14 учнів ВІП-групи відбувся. Відтак Бізнес-Школа ЮніорБанку, виконавши свої завдання, йде на канікули. Звісно, щоб знову повернутися у 2018-му.

Сьогодні юні подоляни отримали сертифікати, які підтверджують одержання нових знань у Бізнес-Школі ЮніорБанку. Впродовж листопада-грудня тут їх навчали ставити фінансові цілі, розуміти, що таке time-менеджмент та значимі технології. Завдяки навчанню у Бізнес-Школі діти у зовсім юному віці вже здатні прорахувати, що потрібно для відкриття власної справи, – розповідає керівник напрямку ЮніорБанк Південно-Західного РУ ПриватБанку Інна Морозова.

У Бізнес-Школі навчаються діти віком від 6 до 17 років. Бізнес-Школи функціонують у рамках освітньої програми ЮніорБанк, яка стартувала в 2009 році в Україні. Навчання тут триває 8 тижнів і є абсолютно безкоштовним. Завершується воно захистом стартапу.

Подати заявку на навчання для своєї дитини можна на сайті juniorbank.com.ua чи у будь-якому відділенні ПриватБанку. Єдина умова – наявність Картки Юніора, яку оформлюють за лічені хвилини за наявності паспорта одного з батьків, свідоцтва про народження дитини (паспорта та ІПН, якщо вона старше 14 років).

Крім Бізнес-Школи, навчання з фінансової грамотності для юних подолян проходить і в інших форматах – бізнес-квести, екскурсії у відділення ПриватБанку та ін.

На Хмельниччині Картку Юніора мають 16 тисяч дітей. З них понад 12 тисяч вже пройшли навчання з фінансової грамотності.

 

Автор: Катерина Прокопець