Новини
Події

У Хмельницькій дирекції “Укрпошти” відзначили кращих працівників

Керівництво та співробітники Хмельницької  дирекції ПАТ “Укрпошта» 26 грудня зібралися на розширену нараду.  Порядок денний наради був насичений, а почали з приємного.

Зібрання відкрив директор Хмельницької дирекції Олег Володимирович Хавронюк, представивши шановного гостя – народного депутата України Володимира Мельниченка. Володимир Володимирович завітав до Хмельницького з важливою місією. Він вручив Грамоти Кабінету Міністрів України трьом співробітникам Хмельницької дирекції:  оператору поштового зв’язку з Чемеровець Тетяні Гладиш, листоноші з Кам’янця-Подільського Марії Голомазюк та начальнику поштового відділення та листоноші за сумісництвом з Кам’янець-Подільського району Наталії Склеп’юк. Такої високої відзнаки Кабінету Міністрів України жінки удостоєні за високі показники у роботі та сумлінне виконання своїх обов’язків.

Як і належить, в кінці року підводили підсумки роботи та визначили кращих  і у самій Хмельницькій дирекції «Укрпошти». Під гучні оплески присутніх нагородили 17 співробітників різних підрозділів.

Були і особливі нагороди. Начальник  ЦВПЗ Чемерівці-1 Наталія Боднар отримала за свої здобутки перехідний кубок і святковий торт, а начальник Славутського центру поштового зв’язку  №6 Іван Соболик – перехідний кубок і коровай.

Як зазначив Олег Володимирович Хавронюк, рік був непростий, були здобутки, нові досягнення, були й втрати і розчарування. Але колектив Дирекції працював злагоджено, а тому результати є і вони відчутні. Проте, зупинятися на досягнутому підрозділ не збирається. Змінюється підхід до роботи, багато робиться для підвищення якості і осучаснення послуг. У колектив прийшли нові, креативні люди, які хочуть змінюватися самі і прагнуть змін навколо себе.

Керівник також похвалився тим, що співробітники Дирекції взялися за вивчення іноземної мови, і вже працює три групи, де бажаючі опановують англійську. За необхідності керівництво готове сприяти у збільшенні кількості груп.

Напередодні свят серед  відділень оголосили конкурс на кращу новорічну ялинку. Переможця визначала комісія по фото: кращою визнали зелену красуню, прикрашену у Шепетівці. Присутні мали нагоду побачити зображення усіх ялинок, які прикрашали у відділеннях.

На завершення присутні подивилися відео-звернення  в.о. генерального директора ПАТ «Укрпошта» Ігоря Смілянського. Він не тільки привітав колег зі святами, але розповів про досягнення 2017 року і плани  на 2018 рік:

https://www.facebook.com/ukrposhta/videos/1592778770768771/

Автор: Алла Самойленко