Новини
Події

Хмельницький комплекс «Спорт-сіті»: Don’t worry, be happy!

Саме таким заспокійливим приспівом популярної пісні можна охарактеризувати останні місяці будівництва комплексу «Спорт-сіті».

Перемоги в судах, підкріплені неподанням апеляції, остаточно затвердили правоту і законність дій забудовника.

Швидкість зведення комплексу «Спорт-сіті» вражає. А враховуючи той факт, що вона напряму залежить від кількості клієнтів, що стають власниками квадратних метрів, ця швидкість стає вдвічі ціннішою, наближаючи довгоочікуваний момент появи в нашому місті унікального об’єкту, який поєднує у собі житлову, комерційну, спортивну та рекреаційну складові. І все за найновітнішими стандартами будівництва  в світі. Він поступово переходить до парадигми, в якій місце проживання людини, її робота та зона відпочинку знаходяться в декількох кроках один від одного. Все це і передбачає «Спорт-сіті».

Крім житлової забудови, це ще й десятки тисяч квадратних метрів комерційних і торгових площ, багаторівневий паркінг, спортивний комплекс із залом для ігрових видів спорту та всією необхідною інфраструктурою для спортивних занять як професіоналів, так і любителів.

Окремо заслуговує на увагу власна ініціатива забудовника облаштувати парково-прогулянкову зону навколо об’єкту. За рахунок забудовника чагарники і замулений водовідвідний канал перетворяться на справжню зелену оазу в самому центрі міста.

Забудовник «Спорт-сіті» компанія «SKGroup» навіть в тій  ситуації, в якій опинилась наша країна, намагається постійно вносити позитив у життя нашого міста і в міру власних можливостей впливає на його розвиток не тільки створюючи сотні робочих місць та сплачуючи податки. Так, іще однією перемогою стала започаткована компанією акція із забезпечення житлом наших військових-учасників АТО. Майже рік пішло на її втілення, аби перед новорічними святами десять родин хмельницьких атовців отримали сертифікати на нові квартири.

У 2018 році в забудовників «Спорт-сіті» не менше планів на нові перемоги. Однією з них, очевидно, буде прихід у Хмельницький  відомих у світі брендів, які іще ніколи не були представлені в нашому місті. Це стане можливим завдяки будівництву комплексу. Назви компаній поки що тримаються в секреті, щоб не зіпсувати хмельничанам сюрприз.

Отак, крок за кроком, перемога за перемогою, з кожним днем росте комплекс «Спорт-сіті»і, ніби співаючи усім хмельничанам – Don’t worry, be happy!

 

Автор: Алла Самойленко