Новини
Надзвичайні події

В Деражнянському районі сталось дві пожежі

26 січня о 05:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Бомкове на вулиці Котовського.

До місця події негайно виїхали рятувальники 11-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Деражня на автоцистерні у складі 4 осіб.

Прибувши на місце виклику вогнеборці ліквідувати пожежу в тих розмірах, яких вона набула на момент прибуття, не давши її розповсюдитись.

О 05:28 пожежу було локалізовано, а остаточна її ліквідація відбулась о 05:32.

Ймовірною причиною виникнення пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Нещасних випадків не зафіксовано.

26 січня о 10:35 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу літньої кухні в одному з домогосподарств селі Шарки.

За викликом негайно виїхали рятувальники 11 Дерджавної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області на автоцистерні у складі 4 осіб. До приїзду рятувальників місцеве населення, яке зібралось на допомогу усіляко стримувало розповсюдження вогню за допомогою підручних засобів.

Спільними зусиллями вдалося не допустити розповсюдження пожежі на поряд розташовану допоміжну споруду житлового сектору (сарай) та ліквідувати пожежу в тих розмірах, яких вона набула на момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу. О 10:46 пожежу було локалізовано. Остаточна її ліквідація відбулась о 10:49.

Причиною виникнення пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. Потерпілих на пожежі не було.

Автор: Катерина Прокопець