Новини
Надзвичайні події

Вчора у Хмельницькому невідомі підпалили «Сбербанк»

Вчора, 30 січня, о 19:32 години в чергову частину Хмельницького відділу поліції звернувся керуючий Хмельницьким відділенням № 1 ПАТ «Сбербанку» 34-річний уродженець села Жовтневе Хмельницького району. 

Чоловік повідомив про те, що близько 19:30 години в Хмельницькому по вулиці Подільській, невстановлена особа, розливши невідому суміш з пластикової пляшки, перед входом до приміщення Хмельницького відділення № 1 ПАТ «Сбербанку», здійснила її підпал, внаслідок чого сталось загорання на бруківці, перед відділенням банку. Пожежу чоловік локалізував самостійно, постраждалих не має.

По даному факту внесенні відомості до ЄРДР за ч. 3 ст. 15 ККУ – Замах на вчинення злочину є незакінченим, якщо особа з причин, що не залежали від її волі, не вчинила усіх дій, які вважала необхідними для доведення злочину до кінця та ч. 2 ст. 194 КК України – Умисне знищення або пошкодження майна.

Те саме діяння, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом, або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки,- карається позбавленням волі на строк від трьох до п’ятнадцяти років.

З’ясовують всі обставини, проводяться відповідні дії по встановленню особи причетної до злочину.

Автор: Катерина Прокопець