Новини
Події

Хмельничанка, здійснивши міжнародний переказ у ПриватБанку, виграла смартфон

Хмельничанка Наталія Сментек, здійснюючи переказ до Польщі у ПриватБанку, навіть не здогадувалася, що невдовзі на неї може чекати подарунок. Не вірила вона у власну фортуну й тоді, коли зателефонували з банку зі звісткою про перемогу.

Але тепер, оторимавши новенький Meizu M5 Note та привітання від Віталія Якубовського, керівника напрямку “Платежі та перекази” Південно-Західного РУ ПриватБанку, жінка не сумнівається, а радіє.

“Міжнародний переказ RIA надсилала до Польщі вперше – там навчається мій син, – каже Наталія Віталіївна. – І навіть не уявляла, що таким чином стала учасницею акції. Тому хочу подякувати ПриватБанку за приємний подарунок і за те, що впродовж багатьох років маю змогу користуватися його зручними сервісами і якісним обслуговуванням”.

Акція “Будь на зв’язку з переказами RIA” проходила на території України з 15 вересня 2017 року до 15 січня 2018 року. За її умовами, кожен, хто одержував або надсилав міжнародний переказ RIA з Польщі в ПриватБанку, автоматично ставав учасником акції і претендентом на головний приз – сучасний смартфон Meizu.

Хмельничанка Наталія Сментек стала переможницею останнього етапу акції ПриватБанку “Будь на зв’язку з переказами RIA”. Загалом в рамках акції було визначено 12 переможців.

Автор: Катерина Прокопець