Новини
Події

“Єдина квитанція” для оплати компослуг онлайн стала доступною жителям усієї Хмельниччини

Сервіс оплати комунальних послуг онлайн за допомогою “єдиної квитанції” став доступним жителям усіх районів Хмельницької області. Про це повідомляє регіональний прес-офіс ПриватБанку.

“За останніх півроку, впроваджуючи сервіс оплати комунальних послуг онлайн, навколо “єдиної квитанції” об’єдналося понад 100 компаній-надавачів послуг, серед яких – Хмельницькобленерго та Хмельницькоблгаз, місьководоканали, ЖЕКи та інші організації, що обслуговують подолян, – розповідає Віталій Якубовський, керівник напрямку Платежі та перекази Південно-Західного РУ ПриватБанку. – Є лише два підприємства в області, які відмовилися від сучасного способу оплати послуг – це “Комунальник 2012” (смт. Ярмолинці) та КП “Злагода” (смт. Летичів)”.

Таким чином, хоча Хмельницький став четвертим містом в Україні, де впроваджено сервіс, за темпами поширення “єдиної квитанції” в області Хмельниччина посіла перше місце.

Нагадаємо, запуск сервісу оплати комунальних послуг “єдиною квитанцією” відбувся 15 серпня 2017 року у місті Хмельницькому. Презентували новацію заступник міського голови Володимир Гончарук та директор Південно-Західного РУ ПриватБанку Юрій Браніцький.

За допомогою “єдиної квитанції” клієнти ПриватБанку можуть сплатити всі комунальні послуги лише у кілька кліків у Приват24, або в будь-якому терміналі самообслуговування банку. Квитанцію про сплату послуг, за потреби, можна отримати на електронну пошту та роздрукувати.

Також оплатити комуналку онлайн можна й на сайті pay.net.ua, зайшовши до свого робочого кабінету. Сервісом “єдина квитанція” можуть скористатися клієнти будь-якого банку, якщо вони є власниками карток Visa або MasterCard.

Автор: Катерина Прокопець