Новини
Спорт

Хмельницьке «Поділля» зазнало розгромної поразки у матчі проти вінницької «Ниви-В»

 

Змагання хмельницького «Поділля» із вінницькою «Нивою-В» відбулось 19 лютого і стало черговим етапом підготовки обох команд до відновлення чемпіонату після зимового міжсезоння. Матч став домашнім для хмельничан, проте це не змогло врятувати їх становище та допомогти у боротьбі за перемогу.

З початку першого тайму команди сформували абсолютно рівну гру. Жодна із них не рвалась уперед, гравці спокійно та врівноважено пристосовувались один до одного. Проте вже згодом господарі взяли ініціативу у свої руки та почали йти в наступ. Володіли м`ячем переважно  хмельничани, які завдяки цьому змогли провести декілька досить непоганих атак. Проте порушити спокою воріт суперників подолянам так і не вдалось. Перша 45-хвилинка завершилась із рівним рахунком 0:0.

Другий тайм з перших його хвилин обіцяв бути цікавим. Адже хмельницьке «Поділля» продовжувало атакувати ворота суперників. Хвилюванню вболівальників не було меж. Однак все ж довести справу до її логічного завершення гравцям «Поділля» так і не вдалось. Натомість зуміли активізуватись  суперники із Вінниці. Через низку помилок у захисті хмельничан вінничани змогли зробити нереальне та неабияк потішити своїх вболівальників. Впродовж семи хвилин їм дивом вдалось забити аж три голи, звісно, цим самим змінивши рахунок та хід гри просто таки кардинально! Гості не залишили для хмельничан жодного шансу перервати низку провальних поразок.

Таким чином, хмельницьке «Поділля» отримало четверту поспіль поразку, а вінницька «Нива-В» здобула бажану перемогу та вдячність вболівальників.

«Поділля» – «Нива-В» 0:3

Голи: І.Маляренко, 53, 55, А. Маляренко, 60

«Поділля»: Шевченко (Дворник, 46), Джурко, Майко (Степаненко, 46; потенційний новачок, 87), Рижук (Абзалов, 78), Швець (Бельчич, 60), Рожко (Миколайчук, 71), Ліповуз, Морговський,  Муляр (Маховка, 58), потенційний новачок (Гресь, 46). Бабак (потенційний новачок, 61)

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко