Новини
Спорт

Хмельницьке «Поділля» у товариському матчі не зуміло здолати житомирське «Полісся»

П’ятий товариський матч зимового міжсезоння провело хмельницьке «Поділля» не вдома. Матч між житомирським «Поліссям» та хмельничанами відбувся 24 лютого у селищі Щасливому, що на Київщині. Гра проти чергових представників другої ліги стала для подолян ще одним шансом задля перевірки власної готовності до початку весняного сезону.

З початку першого тайму ініціативу до своїх рук прибрали гравці житомирського «Полісся». Тренери посилили команду футболістами із досвідом, що, звісно, було досить помітно у грі. Відчувався зовсім інший рівень гри, та й «Полісся» наче оновилось до кращої версії! Господарі поля вільно почувались на полі, тоді як подоляни значно поступались саме у верховій боротьбі. Саме через це гравці житомирського «Полісся» зуміли першими відрити рахунок гри, а вже згодом його подвоїти.

Друга 45-хвилинка розпочалась із грізної та чіткої атаки хмельницького «Поділля». Провівши правильно сплановані маневри, гості таки зуміли порушити спокій сітки воріт суперників. Проте тріумф тривав недовго. Вже згодом житомирське «Полісся» потроїло власний рахунок, не залишивши хмельничанам навіть шансу на перемогу. Атаки з боку господарів поля не припинялись до останніх хвилин матчу, проте подоляни непогано працювали в обороні та не дозволили житомирянам вирватись уперед на ще більшу відстань.

Таким чином, матч між оновленим житомирським «Поліссям» та засмученим через серію невдач хмельницьким «Поділлям» завершився перемогою господарів.

«Полісся» – «Поділля» 3:1

Голи: Швець, Бовтрук, Олексієнко – Бабак

«Поділля»: Шевченко – Майко, Рижук, Швець, Джурко – Морговський (Макарченко), Ліповуз (потенційний новачок), Рожко, потенційний новачок (Бельчич) – Маховка, Бабак

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко