Новини
Суспільство

У Хмельницькому поліцейських вчили мистецтву перемовин

Психологи з сектору психологічного забезпечення УКЗ ГУНП в Хмельницькій області провели кінотренінг «Мистецтво ведення перемовин» для поліцейських перемовників з різних підрозділів, які залучаються до переговорів під час масових заходів або у ході реалізації спецоперації «Заручник». 

Під час навчання учасники, ознайомившись з теоретичною інформацією, переглядали та аналізували фільм «Перемовник».  На прикладі окремих сцен фільму поліцейські перемовники вчилися будувати діалог з опонентом, збирати інформацію та аргументи, переконувати та правильно поводитися з різними типами людей.

Цей тренінг став першим із серії освітніх заходів, яку поліцейські психологи планують провести саме для перемовників. Навички ведення переговорів сьогодні набули особливої актуальності, адже в області активно розвивається проект «поліція діалогу», мета якого досягати консенсусу з учасниками масових заходів. Також залучення поліцейських перемовників передбачено і під час проведення низки спецоперацій, зокрема — операції по звільненню заручників.

Джерело

 

Автор: Тетяна Новак