Новини
Увага!

“Хмельницькводоканал” попереджає споживачів: не повірили лічильники – заплатите за воду дорожче

Міське комунальне підприємство “Хмельницькводоканал” нагадує усім споживачам послуг про необхідність своєчасного проведення періодичної повірки засобів вимірювальної техніки. Повірку ЗВТ необхідно проводити один раз на 3-4 роки (залежно від характеристик лічильника) та упродовж місяця з моменту отримання повідомлення про необхідність її проведення.

На сьогодні працівники КСЦ підприємства готують та розносять такі повідомлення споживачам, залишаючи їх у поштових скриньках будівель або в інших доступних місцях, і сподіваються на те, що хмельничани проявлять свою громадянську свідомість і проведуть повірку ЗВТ згідно із ЗУ “Про метрологію та метрологічну діяльність”. Контактні телефони: (0382) 78-75-16,+380676714083.

МКП “Хмельницькводоканал” також нагадує про те, що у разі несвоєчасного проведення повірки лічильника або відмови від неї, нарахування за спожиті послуги з водопостачання і водовідведення здійснюватимуться за нормами водоспоживання, встановленими органами місцевого самоврядування.

Джерело

Автор: Алла Самойленко