Новини
Надзвичайні події

Пильна жінка у Славуті врятувала сусідське багатство

Днями у місті Славута Хмельницької області до будинку місцевої мешканки пробралися незвані гості.

Помешкання не було захищене охоронною сигналізацією. Однак пильною виявилася  сусідка, яка побачила зловмисників та негайно зателефонувала до поліції.

Повідомлення надійшло до місцевого відділу поліції охорони через систему сповіщення «Цунамі». Наряд реагування  швидко прибув за вказаною адресою і підозрюваних осіб затримали безпосередньо на місці події.

Затриманими виявились дві жінки ромської національності та чоловік, який чекав їх у автомобілі. Квартиру  крадійки відчинили, підібравши ключ від вхідних дверей. До прибуття полісменів жінки вже встигли у помешканні знайти чим поживитися : до рук  прибрали ювелірні вироби та 11 тисяч гривень. Але винести здобич жіночкам не судилося: з місця події  усю трійцю доправили до Славутського відділу поліції. Нині відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Ч.3

Цього разу завдяки оперативним діям наряду поліції охорони та пильності громадянки Славути  здійснити задумане крадіям не вдалося.

Але нерідко злочинцям вдається довести задумане до кінця. Тому нагадуємо, що якраз з 1 по 17 березня поліція охорони проводить соціальну акцію «Квартира під охорону», за умовами якої ви можете суттєво зекономити  на встановленні пожежно-охоронного сигналізації у своєму помешканні, чим збережете своє майно і спокій.

 

За інформацією управління поліції охорони в Хмельницькій області

Автор: Алла Самойленко