Новини
Спорт

Володар Кубку Поділля зіграє проти «Сокіл-3»

Свій наступний матч у Преміум-лізі «Сокіл-3» проведе проти «Кардіфф-Прикордонника».

«Сокіл-3» готується до передостаннього матчу сезону в Преміум-лізі.  Діючим володарем Кубку Поділля є «Кардіфф-Прикордонник».

Не так давно команди зустрічалися у регулярному чемпіонаті. В матчі 11-ого туру переможця вони так і не виявили – 1:1. Перший тайм виграли «помаранчеві». Відзначився Мельников. Завдяки голу Луцюка в заключній частині гри «Сокіл-3» тоді здобув п’яту нічию в сезоні.

До чергового протистояння команди підходять не в кращих кондиціях. Вони переживають кадрові проблеми. В «соколят» це пов’язано із переведенням частини виконавців у першу команду й участю декількох гравців у Юнацькій Екстра-лізі. Цими вихідними наші зіграють важливі матчі проти поточного лідера турніру – «ураганівців» з Івано-Франківська.

Травми й інші причини вивели зі складу чимало гравців «Кардіфф-Прикордонника». Додались до них і дискваліфікації. Точно не зіграють ключові гравці команди Рефель і Рибчинський. Та й без них останні матчі «помаранчеві» проводили з чотирма польовими гравцями і двома воротарями у заявці. Це й стало причиною двох розгромних поразок поспіль. В тому числі 4:10 у першому турі Кубку Виклику від «Динамо-ГУНП».

Програв за не найгіршої гри у першому турі і «Сокіл-3» (1:8 від «Хмельницьких делікатесів»). Тому обом командам є що доводити собі і своїм вболівальникам. І саме фактор налаштування на гру може стати вирішальним у непередбачуваному протистоянні.

Відбудеться воно в суботу, 10 березня, у спорткомплексі ГУНП, що на Зарічанській, 9. Початок – 12:15.

Автор: Катерина Прокопець