Новини
Увага!

Банк має мільйон для мешканців Хмельниччини

ПриватБанк запустив новий продукт “Кредит під заставу нерухомості”. Тепер хмельничани, яким потрібна велика сума грошей одразу: на ремонт, навчання, відпочинок та інші потреби, можуть скористатися можливістю отримати кредит під заставу власної нерухомості. Банк пропонує готівку в кредит як під заставу квартир, так і приватних будинків, домоволодінь.

“Сума, на яку може розраховувати клієнт ПриватБанку, оформивши нову послугу,  становить до 50% вартості нерухомості згідно з оцінкою СОД. Мінімальна сума – 100 тисяч гривень, максимальна – 1 млн гривень, – розповідає Надія Звинка, керівник напрямку “Споживче кредитування” Південно-Західного РУ ПриватБанку. – Ставка за кредитом становить від 20,9% річних, термін – до 5 років”.

Подати заявку на програму “Кредит під заставу нерухомості” подоляни можуть самостійно на сайті https://privatbank.ua/credit-pod-zalog-nedvizhimosti. Співробітник банку зв’яжеться з клієнтом та допоможе заповнити заявку на отримання рішення по кредиту.

Після одержання позитивного рішення банк гарантує повний юридичний супровід угоди і дотримання всіх законів України під час її укладення.

Автор: Алла Самойленко