Новини
Кримінал

У Хмельницькому затримали групу «квартирників»

Зловмисники, які, готуючись до крадіжки, взялися вистежувати господарів квартири, потрапили у поле зору оперативних працівників поліції, і правоохоронці  одразу почали готувати спецоперацію по їх затриманню.

Власниця помешкання неначе відчувала, що щось має трапитися, і попросила сусідку наглядати за квартирою час від часу, доки її немає вдома. Жінка, виконуючи прохання, в черговий раз  навідалася до оселі і помітила, що двері відчинені. Ще за кілька секунд з квартири вибігли два молодики в масках і, відштовхнувши небажаного свідка,  почали тікати. Проте поліцейські були на варті і затримали зловмисників неподалік від місця скоєння злочину.

За фактом події відкрите кримінальне провадження за ч.3 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до  восьми років, повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

Усіх чотирьох затриманих взяли під варту в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України і наразі перевіряють на причетність до вчинення інших подібних злочинів на території інших областей.

 

Автор: Тетяна Новак