Новини
Події

На строкову військову службу відправили перших призовників з Хмельниччини

Сьогодні, 11 квітня, із збірного пункту Хмельницького обласного військового комісаріату на строкову військову службу відправлено перших 98 призовників.

Начальник відділу комплектування та призову (підготовки до військової служби) – заступник військового комісара підполковник Олег Попович зокрема підкреслив, що із 98 юнаків 21 проходитиме службу в Окремому президентському полку імені гетьмана Богдана Хмельницького, 20 у 101-ій окремій бригаді охорони Генерального штабу і 57 хлопців відбудуть до 169-го навчального Центру для комплектування військових частин Сухопутних військ Збройних Сил України.

– Загалом, з Хмельниччини цієї призовної кампанії ми маємо доправити на строкову військову службу 705 чоловік, – зауважив підполковник Олег Попович. – У Збройних Силах України служитиме 405 юнаків, решта – 300 проходитимуть строкову військову службу у інших військових формуваннях – Державна служба спеціального транспорту, Державна прикордонна служба та Національна гвардія України. Крайня відправка до військ призовників з Хмельниччини запланована на 24 травня, – підкреслив офіцер.

Автор: Катерина Прокопець