Новини
Увага!

В Нетішині пройдуть тренування щодо дій у разі виникнення надзвичайної ситуації на АЕС

У НЕТІШИНІ ПРОЙДУТЬ ТРЕНУВАННЯ ЩОДО ДІЙ У РАЗІ ВИНИКНЕННЯ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ НА ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ АЕС.

З метою недопущення хвилювання людей інформуємо, що 25 квітня 2018 року відповідно до плану проведення тренування органів управління та сил цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області, затвердженого головою Хмельницької обласної державної адміністрації щодо дій у разі виникнення надзвичайної ситуації на Хмельницькій АЕС 25 квітня 2018 року, в місті Нетішин заплановані тренування органів управління та сил цивільного захисту.

Навчання будуть проводитися по всій 30-ти кілометровій зоні спостереження Хмельницької АЕС. До участі будуть залучені представники Хмельницької обласної державної адміністрації, Нетішина, Славути, Славутської РДА, Шепетівки, Шепетівської РДА та Ізяславської РДА.

В ході тренувань у місті буде задіюватися спеціальна система оповіщення ВП ХАЕС з практичним включенням гучномовців. Також буде проводитися інформування населення про збірні пункти евакуації, протирадіаційні укриття та йодну профілактику на офіційному сайті міської ради, на місцевому телебаченні «ЛОТЕЛ» та в соціальних мережах.

Нагадуємо, що 25 квітня 2018 року пройдуть лише тренування.


За інформацією відділу з питань цивільного захисту населення
виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Автор: Катерина Прокопець