Новини
Сенсації

ДФС: у 2018 на Хмельниччині на 17 мільйонерів стало більше, ніж минулого року

В ході проведення кампанії декларування доходів місцевих громадян, які були отримані у 2017 році, понад шість тисяч хмельничан подали податкові декларації, – повідомили в управлінні податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Хмельницькій області.

Загалом мешканцями області задекларованого доходу на 547 з половиною мільйонів гривень, що на 207,4 мільйона гривень перевищує минулорічний показник.

Понад 2,5 тисячі декларацій подано декларантами в розрахунку на отримання податкової знижки, сума до повернення складає 4,8 мільйона гривень. Майже 3,8 тисячі подали громадяни, які згідно із Податковим кодексом зобов’язані їх подати, ними буде сплачено до бюджету 12,4 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб та 2,3 мільйона гривень військового збору.

У 2018 істотно побільшало на Хмельниччині й мільйонерів, які задекларували свої доходи та майновий стан. Податкові декларації подав 21 подолянин, який отримав річний дохід, що перевищує один мільйон гривень. На цей час минулого року таких громадян було на 17 менше.

Загалом мільйонери краю задекларували доходів на 130 мільйонів гривень, що на 114 мільйонів більше, ніж торік. Серед них є дев’ять декларантів-мільйонерів, які задекларували інвестиційний дохід на загальну суму 42,2 мільйона гривень, з яких вони сплатять 1,6 мільйона гривень ПДФО та 133 тисячі військового збору.

Читайте нас у Телеграм: https://t.me/podillyanews

Автор: Катерина Прокопець