Новини
Спорт

Хмельницьке «Поділля» потішило вболівальників довгоочікуваною перемогою

 

Хмельницьке «Поділля» у рамках 24-го туру чемпіонату України серед команд Другої ліги зіграло проти обухівського «Арсеналу-Київщини». Домашній для подолян матч відбувся цієї суботи й нарешті став щасливим та переможним.

Перша 45-хвилинка розпочиналась із гострих атак з боку хмельничан. Господарі проводили наступ за наступом, проте кожен із них нічим втішним так і не завершився. Вже у другій частині першого тайму невелику корективу у гру внесли гості, провівши досить небезпечну та не зовсім вдалу атаку. Кінець першої 45-хвилинки став неочікуваним сюрпризом для хмельницьких вболівальників, адже гравці «Поділля» таки зуміли провести чергову перспективну атаку та завершити її таким довгоочікуваним голом.

Друга 45-хвилинка розпочиналась, практично не відрізняючись від першої: з атак та наступів з боку господарів. Гості ж у цьому матчі явно пасли задніх та працювали лише в обороні, з чим досить непогано впорались. І голкіпер, і захисники «Арсеналу» доклали максимум зусиль задля того, аби не допустити ще принаймні одного голу з боку подолян, які, у свою чергу, наступали із шаленим тиском. Протягом усього другого тайму гостям таки вдавалось оберігати власні ворота від суцільних атак опонента. Проте одного вони таки не стримали… пенальті, яке вдало реалізував один із гравців хмельницького «Поділля».

Таким чином, хмельницьке «Поділля» нарешті розірвало ланцюг із невдач та порадувало вболівальників такою довгоочікуваною перемогою у матчі проти обухівського «Арсеналу-Київщини».

«Поділля» – «Арсенал-Київщина» 2:0

Голи: Швець, 32, Ліповуз, 86

«Поділля»: Дворник – Джурко (Майко, 91), Швець, Рижук, Степаненко – Макарченко (Тупік, 80), Ліповуз, Рожко (Миколайчук, 90), Муляр (Маховка, 88), Морговський – Бабак.Запасні: Шевченко, Абзалов, Сарбей. Головний тренер: Віталій Костишин.

 

Забавська Ірина

Автор: Алла Самойленко