Новини
Культура

Кам’янець-Подільський кінофестиваль “БРУКІВКА” шукає кращий косплей відомого героя коміксів, кіно та відеоігор

23 червня 2018 року в рамках ІІ Міжнародного Кам’янець-Подільського кінофестилю “БРУКІВКА” оголошено конкурс на кращий косплей на відомого героя коміксів, кіно та відеоігор.
Косплей  – один із видів перформансу, який полягає у відображенні в режимі реального часу певних відомих персонажів чи ідей, за допомогою костюму та характерних аксесуарів.  Як правило, це захоплення включає в себе виготовлення костюма і елементів атрибутики обраного персонажа. Має деякий зв’язок з рольовим рухом (відмінність у тому, що косплей не передбачає розвитку сюжету і характеру персонажа, а концентрується на особливостях, описаних в джерелі), а також історичною реконструкцією (вимагає детального відтворення історичного прототипу).
Для цього потрібно зареєструватися за формою на сайті та завітати на фестиваль.
Переможців, яких обере глядацьке журі, чекають ексклюзивні видання коміксів та цінні призи.
Також на  Кам’янець-Подільському кінофестивалі “БРУКІВКА” покажуть стрічки конкурсної програми “2018 Short Film Corner”, що проходитиме у рамках Каннського міжнародного кінофестивалю (Le Festival International du Film de Cannes) і їх можна буде побачити тільки в нас! Серед родзинок турецький військовий фільм “Початок” про полонених в АТО, німецький кримінальний фільм про пограбування “Ювелірні прикраси” та грецький експериментальний фільм Анті Чіроукі “Чорний ящик” про залежність до азартних ігор.

Читайте нас у Телеграм: https://t.me/podillyanews

Автор: Катерина Прокопець