Новини
Суспільство

Урочисте покладання квітів з нагоди Дня пам’яті та примирення та 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні

Депутати Хмельницької обласної та міської рад від політичної партії «За конкретні справи» разом з представниками організації взяли участь в урочистому заході, приуроченому Дню пам’яті та примирення та 73-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні.

Разом з тими, хто 73 роки тому ризикував собою заради миру, хто приніс радісну звістку про закінчення страшної Другої Світової війни,  до Меморіалу слави покладали квіти представники влади, громадськість та діти. І сьогодні при згадці про запеклу боротьбу з нацизмом на очах ветеранів – сльози. Схиляючи голови перед гранітними плитами, які увіковічнили імена героїв 1939-1945 років, тих, хто не повернувся з поля бою, тих, хто власним прикладом продемонстрував справжню любов до рідної землі, представники політичної партії «За конкретні справи» пишаються подвигом своїх дідів та батьків і традиційно повторюють: «Ніхто не забутий, ніщо не забуто!».

 

Автор: Алла Самойленко