Новини
Кримінал

На Хмельниччині продовжують вилучати в громадян незаконну зброю та боєприпаси

Тротилову шашку, набої та саморобний пістолет вилучили правоохоронці у жителів області 9 травня.

Так, під час санкціонованого обшуку у квартирі 54-річного кам’янчанина правоохоронці виявили та вилучили 75-грамову бурову тротилову шашку із запалом до неї. Спеціалісти-вибухотехніки вилучили небезпечний предмет і направили його на експертизу.

А опів на другу ночі із села Слобідка Гуменецька Кам’янець-Подільського району зателефонували місцеві жителі і повідомили про чоловіка у стані сильного алкогольного сп’яніння, який лежить на вулиці. Патрульні склали на чоловіка адмінпротокол за ст. 178 КУпАП, а під час огляду особистих речей виявили в пакеті 16 набоїв та штик-ніж. 30-річний чоловік пояснив, що знайшов їх і мав намір здати на пункт прийому кольорових металів, повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

У 47-річного жителя Віньковецького району поліцейські вилучили саморобний пістолет, порох і набої до нього. Чоловік запевняв, що виготовив його для розваги.

Усі вилучені предмети поліцейські направили на експертизу, за результатами якої буде прийматися рішення про притягнення чи непритягнення чоловіків до відповідальності.

Автор: Тетяна Новак