Новини
Надзвичайні події

Шестеро мешканців Хмельниччини загинуло в автокатастрофі під Львовом

Сьогодні, 23 травня, близько 7:20 на автодорозі Київ-Чоп у Львівіській області поблизу села Вербляни у Буському районі  внаслідок автозіткнення шестеро людей загинуло, ще трьох доставлено у лікарню.

Встановлено, що усі загиблі – мешканці Хмельниччини.

Львівські поліцейські встановили, що сталося попутне зіткнення двох транспортних засобів – мікроавтобуса «Мерседес Спринтер» та вантажного автомобіля.

Внаслідок автопригоди шестеро мешканців Хмельницької області загинули на місці події. Серед них – дві жінки віком 61 та 37 років, а також четверо чоловіків віком від 29 до 48 років.

Водія мікроавтобуса, 37-річного мешканця Рівненської області, та ще двох пасажирів, особи яких наразі встановлюються, доставлено у лікарню.

Поліцейські з’ясовують обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до дванадцяти років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років.

Відділ комунікації поліції Львівської області

Автор: Катерина Прокопець