Новини
Події

Учні і вчителі з Білогір’я відзначені преміями за перемоги

Сьогодні 13 успішних школярів і 19  педагогів з Білогір’я відзначені преміями. Білогірських розумників підтримує голова обласної організації Аграрної партії Сергій Іващук. Кілька років тому він започаткував програму преміювання учнів Білогірського НВК, які перемагають у різного рівня олімпіадах, конкурсах та етапах МАН.

Під час урочистостей з нагоди останнього дзвоника Сергій Іващук преміював 13 школярів.  Декотрі удостоїлись премій з кількох предметів.

Те, що премію присуджують за кожну з дисциплін, в якій учень досягає успіху, слугує додатковим стимулом у навчанні, – ділиться десятикласник Роман Бахмацький.

Він продемонстрував найкращі результати в інформатиці, астрономії, математиці, фізиці й хімії. Так само 5 предметів принесли грошові винагороди дев’ятикласниці Марині Андрійчук.

Отримали премії від Сергія Іващука й 19 педагогів, які гарно підготували учнів.  Аграрій запевняє: розміру премій не скорочуватиме, навіть якщо кількість переможців зросте в рази. Навпаки  – розмірковуватимуть над додатковими стимулами для ясного розуму школярів.

Автор: Алла Самойленко