Новини
ДТП

На Хмельниччині п’яний юнак розтрощив АЗС та втік

25 червня близько 2-ї години ночі, на автодорозі М12 «Стрий – Знам’янка», неподалік села Мацьківці, водій автомобіля Citroen наїхав на електроопору, яка розташована на території однієї із АЗС. 

Після події 19-річний житель Хмельницької області залишивши автомобіль на проїзній частині, в пішому порядку зник з місця події в невідомому напрямку.

Невдовзі, водій 1996 року народження, керуючи автомобілем Оpel, не врахував дорожньої обстановки та належним чином не зреагував на її зміну та здійснив наїзд на автомобіль Citroen. 

На водія Citroen патрульні склали адміністративні матеріали за частиною 1 статті 130 КУпАП за керування автомобілем із ознаками алкогольного сп’яніння (0,72 проміле показав тест на приладі Драгер), за статтею 124 КУпАП за вчинення дорожньо-транспортної пригоди, за статтею 122-4 КУпАП за залишення місця ДТП та постанову за частиною 2 статті 126 КУпАП за керування автомобілем не маючи при цьому права керування. На водія Оpel — матеріали за статтею 124 КУпАП за вчинення дорожньо-транспортної пригоди.

Патрульні закликають усіх кермувальників, будьте свідомими та відповідальними та у жодному разі не сідайте за кермо напідпитку, адже від Вас залежить не тільки Ваше життя, а й життя та здоров’я інших учасників дорожнього руху. 

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS 

Автор: Катерина Прокопець