Новини
Політика

У Хмельницькому завершив політ західною Україною проект молодіжного крила Аграрної партії

Розправ крила – полетіли з нами! Це- гасло нового проекту Ради з питань молодіжної політики Аграрної партії #AgroMolodFlight. Проект стартував зі столиці, пройшов півднем країни, а політ західною Україною завершив у Хмельницькому.

У Хмельницькому молодіжний десант висадився на позачергову сесію обласної ради і спостерігав за роботою фракції Аграрної партії. Взаєморозуміння і підтримку відзначили для себе, як фактори, які варто перейняти і використовувати у подальших справах. Адже один ізнапрямківроботиМолодіжногокрила – громадська активність молодих людей, залучення молоді до життя, розвитку  своїх громад.

Участь у сесії – це новий досвід і приклад для нашої команди, – відзначив голова молодіжного активу Хмельниччини Валентин Лосовський. – Ми були свідками того, як фракція Аграрної партії відстоює інтереси громади. Відтак, навчалися і надихалися. Сьогодні у пошуках заробітків і кращого життя за кордон виїжджають молоді професіонали. Цю ситуацію потрібно негайно виправляти, тому що так можемо втратити і Україну. Молодь аграрної Хмельниччини готова до роботи та власним прикладом доведе, що на молодих сьогодні потрібно робити ставку!

Влада провалює реформу за реформою. Адже їх нереально провести в країні, де не діють демократичні процедури і процвітає корупція. Саме молоді українці, які завжди на передовій всіх ключових для держави подій, можуть стати каталізатором довгоочікуваних змін! Сьогодні в лавах Аграрної партії тисячі молодих професіоналів, які прагнуть на власному прикладі показати, як можна трансформувати країну на краще. #AgroMolodFlight стане майданчиком, на базі якого ми консолідуємо активну молодь і поповнимо нашу команду людьми, готовими пліч-о-пліч будувати успішну і заможну Україну», – переконана голова ради з питань молодіжної політики  Анна Мадей.

 

Молоді політики у Хмельницькому поспілкувалися з головами обласної та міської організації Аграрної партії Сергієм Іващуком та Сергієм Копанчуком, з керівником обласного апарату Світланою Грабар,  членами фракції в обласній раді.На головному Майдані обласного центру  організували акцію «Перший політ агромолодьфлайт на Хмельниччину». А ще обмінялись думками й емоціями.

Протягом літа  активісти Молодіжного крила об’їдуть усю Україну, щоб обговорити з прогресивною молоддю стратегію розбудови молодіжного руху як каталізатора демократичних змін в країні. У межах проекту #AgroMolodFlight молоді активісти з усіх куточків України підписують Меморандум, де декларують свої наміри і бачення, як змінювати Україну на краще вже зараз!

 

 

Автор: Катерина Прокопець