Новини
Надзвичайні події

За борги без води залишилась одна із квартир міста

МКП “Хмельницькводоканал” щодня проводить роботи із відключення боржників від систем водовідведення. Це стосується насамперед тих споживачів, які користувалися цими послугами, однак не сплачували за них упродовж півроку або більше.

У понеділок, 16 липня, в рамках чергового виїзду, такі роботи у першій половині дня працівники КСЦ виконали у будинку № 70/1, що на проспекті Миру. Через великий борг (686,80 грн. за послуги з водопостачання та 639,86 грн. за послуги з водовідведення) та ігнорування вимог підприємства сплатити вартість спожитих послуг мешканцям квартири № 80 частково обмежили водовідведення (в туалеті), про що було складений відповідний акт. У другій половині дня споживачами було сплачено весь борг, а також оплачена вартість повторного підключення до систем каналізації будівлі (518,66 грн.).

Міське комунальне підприємство “Хмельницькводоканал” вкотре просить усіх споживачів своєчасно оплачувати вартість послуг з водопостачання та водовідведення, що дозволить мешканцям уникнути неприємних ситуацій, пов’язаних із неможливістю користуватися послугами з водовідведення через їх відключення.

Автор: Катерина Прокопець