Новини
Дозвілля

У Хмельницькому приймають заявки на участь у фестивалі «Медовий Спас»

Протягом трьох днів, з 17 до 19 серпня, в міському парку культури і відпочинку імені М. Чекмана проходитиме Хмельницький фестиваль меду «Медовий спас». Захід проводиться, аби популяризувати цілющі властивості меду для організму людини, іншої оздоровчої продукції бджільництва, підтримувати та сприяти розвитку бджільництва у місті Хмельницькому та Хмельницькій області, заохочувати жителів міста до вживання натурального продукту – меду та медових виробів, повідомляє прес-служба міської ради.

Участь у Фестивалі беруть пасічники та їх громадські об’єднання незалежно від місця проживання та реєстрації; науковці, краєзнавці, фотомитці, які мають напрацювання, пов’язані з тематикою фестивалю; народні майстри, фольклористи, мистецькі колективи, окремі виконавці.

Заявки на участь у Фестивалі бджолярів (пасічників), майстрів декоративно-ужиткового мистецтва подаються до 1 серпня поточного року до оргкомітету за Google-формою або за електронною адресою:trade@rada.khmelnytsky.com чи поштовою адресою: управління торгівлі, вул. Грушевського, 88, м. Хмельницький, 29000, тел.: (0322) 65-61-26, 65-11 -41

Автор: Тетяна Новак