Новини
Події

Хмельницькі патрульні слідкують за станом доріг області

Співробітники відділу безпеки дорожнього руху постійно контролюють стан утримання вулично-шляхової мережі на території обслуговування Управління патрульної поліції в Хмельницькій області.

Інспектори обстежують ямковість на дорогах та встановивши організацію, що відповідає за обслуговування ділянки, на якій виявляють недоліки притягають відповідальну посадову особу до адміністративної відповідальності за статтею 140 КУпАП за «Порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт».

Нагадаємо Вам, що з 17 вересня 2017 року в Управлінні патрульної поліції Хмельницької області функціонує відділ безпеки дорожнього руху: https://www.youtube.com/watch?v=KJ8xv_aUHdE.

Так, з початку поточного року інспектори відділу БДР склали більше 58 адміністративних матеріалів за статтею 140 КУпАП, окрім цього видали більше 157 вимог за неналежне утримання дорожнього покриття організаціям, що відповідають за обслуговування ділянки дороги на якій виявили недоліки.

Автор: Катерина Прокопець