Новини
Спорт

Команда «Поділля» зазнала поразку в матчі з ужгородським «Минаєм»

Команда хмельницького «Поділля» у рамках Другого туру другої ліги чемпіонату України з футболу зустрілась та позмагалась силами з ужгородським «Минаєм». Матч відбувся цієї суботи на рідному для подолян полі.

Перший тайм розпочинався із досить непоганих та чітких атак збоку гравців ужгородського «Минаю». З перших хвилин стало відчутним налаштування гостей тільки на перемогу. Проте кожна наступна атака сходила нанівець та не проходила повз оборонців хмельничан.

Якщо ж захисники пропускали, то вірний голкіпер подолян завжди залишався на своєму місці. Ближче до середини тайму «Поділля» таки зуміло перейти від захисту до атак. Проте й для них жоден із «наступів» на ворота гостей не завершився нічим потішним. Загалом, перший тайм був переповнений цікавими та хвилюючими моментами, та кожен із цих моментів так і залишився на стадії «розвитку».

Другий тайм господарі поля вирішили розпочати із того, що змусили хвилюватись своїх вболівальників. Досить гарно спланована атака, яку гравець «Поділля» не зумів довести до логічного завершення. Далі гра стала схожою до першого тайму, єдиною відмінністю було те, що цього разу подоляни проявляли трохи більше ініціативи на полі.

Атакувати намагались на рівних. Проте відкрити рахунок матчу пощастило саме гостям з Ужгорода. Сталось це ближче до середини другого тайму. Як би подоляни не намагались зрівняти рахунок, ужгородський «Минай» не надавав їм подібної можливості. Оборона стояла непохитно. А вже наприкінці другого тайму гостям вдалось подвоїти власний рахунок, тим самим не залишивши господарям жодного шансу на перемогу.

Таким чином, «Поділля» вдома не зуміло здолати ужгородський «Минай» та поступилось рахунком у 0:2.

ФК «Поділля» – ФК «Минай» 0:2

Забавська Ірина

Автор: Катерина Прокопець