Новини
Події

На «Podillia Family Fest» ділитимуться досвідом та розкажуть про сімейні досягнення

Вперше у Хмельницькому відбудеться унікальна подія у сфері розвитку інституту сім’ї та сімейних цінностей.  

«Podillia Family Fest» – культурно-розважальний захід, який варто відвідати не лише одруженим парам й тим, хто тільки планує створити сім’ю, а кожному, хто бажає поринути в атмосферу свята, провести час з користю для себе та отримати незабутні емоції.

В рамках фестивалю відбудеться святковий ярмарок, на якому зберуться найкращі фахівці, причетні до організації та створення будь-якого сімейного свята: майстри авторського ремесла, кондитери, художники, артисти, музиканти, ведучі зі всієї України й інші творчі, відповідальні й добросовісні люди, що роблять свою роботу з любов’ю. Зберуться для того, щоб поспілкуватися напряму зі своїми потенційними клієнтами, обмінятися досвідом з колегами та зарядитися новими творчими ідеями.

Окрім цього, на гостей чекатимуть: насичена денна програма, десятки локацій святкового сервісу та послуг, дегустації елітних напоїв, вишуканих страв й витворів кондитерського мистецтва, унікальні майстер-класи від провідних спеціалістів у сферах розвитку сучасної людини.

Родзинкою фестивалю стане конкурс «Сім’я року 2018». Вперше на одній сцені зберуться 10 молодих сімей, які є візитівкою та гордістю Поділля, щоб поділитися власними традиціями, сімейними й суспільними досягненнями, розповісти про унікальність своєї родини та важливість формування в ній сімейних цінностей.

Фестиваль відбудеться 24 листопада у приміщенні Хмельницької обласної філармонії.

Автор: Тетяна Новак