Новини
Події

Патрульні зупинили іноземця з ознаками алкогольного сп’яніння, який керував автомобілем

10 серпня, близько 22-ї години, на вулиці Шевченка, екіпаж патрульної поліції помітив транспортний засіб Mercedes E 350 на іноземній реєстрації, що порушив правила дорожнього руху. На вимогу патрульних про зупинку водій не реагував та поїхав у напрямку вулиці Старокостянтинівське шосе.

Невдовзі, шляхом переслідування, патрульні зупинили транспортний засіб Mercedes та помітили у кермувальника явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Чоловіку запропонували пройти тест на стан алкогольного сп’яніння на приладі «Драгер» у встановленому законом порядку. Громадянин від проходження огляду на місці зупинки відмовився, але погодився пройти огляд у медичному закладі. Результат тесту показав 1,36 проміле, що більш як у 6 разів перевищує допустиму норму алкоголю у крові.

На 32-річного іноземця патрульні оформили адміністративні матеріали за частиною 1 статті 130 КУпАП за керування автомобілем із ознаками алкогольного сп’яніння.

Зазначимо, минулого тижня патрульні виявили понад 30 водіїв, що керували транспортними засобами із ознаками алкогольного сп’яніння.

Шановні водії! Патрульні вкотре наголошують на неухильному дотриманні Правил дорожнього руху! Пам’ятайте: випив – за кермо не сідай! Не наражайте себе та інших учасників дорожнього руху на небезпеку.

Джерело

Автор: Катерина Прокопець