Новини
Культура

Недитячі призи переможців дитячого фестивалю

На головній площі Хмельниччині 24 серпня було чимало заходів, приурочених 27-й річниці Незалежності України.  Відбувся тут і фінал фестивалю естрадної пісні імені Миколи Мозгового «Грай, музико моя».

Талановиті діти Хмельниччини тішили глядачів своїми вокальними здібностями, дарували усмішки й вітання.  І хоч фестиваль, приурочений пам’яті талановитого музиканта-подолянина відбувся на Хмельниччині вперше,  він зібрав чимало юних виконавців.  Долучилась до організації заходу й команда ГО «За конкретні справи».

«Ні для кого не секрет, що наш лідер – народний депутат України Олександр Герега, завжди з радістю підтримує талановиту молодь Хмельниччини. Наша команда «За конкретні справи» також щоразу намагається бути причетною до дійства, яке об’єднує молодь, примножує таланти та  тішить творчістю людей. Тому ми з радістю долучилися до Першого Хмельницького обласного фестивалю естрадної пісні імені Миколи Мозгового і забезпечили призовий фонд для фіналістів, переможців та володаря гран-прі. Хочеться відзначити високий рівень професійності дітей, які в кожен твір вкладали душу. А ще наголосити, що такі заходи потрібні, бо несуть у собі любов до рідної землі, до знаменитих українців, до нашої історії», – відзначає депутат Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко.

Діти не стримували емоцій від подарунків, раділи  й дякували за оплески.  Гран-прі та подарунковий сертифікат на суму 15000 гривень отримав Микола Левін, перше місце та подарунковий сертифікат на суму 7000 гривень дісталися Вероніці Решетиліній, другу премію й сертифікат на суму 5000 гривень виборов Арман Аракелян, Кароліна Грель стала володаркою третьої премії та сертифікату на суму 3000 гривень. Окрім цього п’ять  дипломантів отримали в подарунок сертифікати на 2000 гривень.

Юлія Кучер

Автор: Тетяна Правдива