Новини
Суспільство

Погуляли… Славута оговтується після Дня Незалежності

Святкові дні у райцентрі залишили по собі не лише добрі спогади, а й неприємності.

Деякі славутчани так захопились святкуванням, що забули про добропорядність та повагу до чужої праці і спільного майна. Розкидане сміття біля урн і на вулицях, зламана зупинка для громадського транспорту – комунальники добре відчули на собі наслідки «народного гуляння», адже прибирати їм довелося чималенько.

Проте, подібні ситуації в місті трапляються не лише на свята. Тож управління житлово-комунального господарства, енергозбереження, благоустрою та громадського порядку нагадує про статтю 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, в якій йдеться про наступне: «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян».

А мешканців Славути, які стали свідками того, що хтось засмічує місто та руйнує комунальну власність, просять терміново телефонувати на 102 або повідомляти Славутську муніципальну інспекцію за номером 7-27-28.

Джерело

Автор: Тетяна Новак