Новини
Новини ОТГ

ДФРР виділив Сатанівській ОТГ майже 6,5 мільйонів гривень

Фонд регіонального розвитку спрямував на об’єкти Сатанівської ОТГ 6 млн. 485 тис. гривень. До кінця поточного року  за ці кошти у селищі Сатанів мають реконструювати старе приміщення будинку культури під центр надання соціальних послуг,  капітально відремонтувати дві будівлі ЗОШ І-ІІІ ступеня та завершити будівництво спортивного комплексу на її території. Представники управління регіонального розвитку і будівництва ОДА 30 серпня відвідали Сатанівську ОТГ, щоб ознайомитись зі станом справ на цих об’єктах.

Як повідомляє Хмельницька ОДА, посадовці переконались, що будівельні роботи виконуються якісно й відповідно до проектно-кошторисної документації.

Також представники управління ознайомились зі станом будівництва лікувального корпусу на 120 ліжок та облаштування футбольного майданчику для міні-футболу зі штучним покриттям у місті Городку.

За словами заступника начальника управління регіонального розвитку та будівництва ОДА Світлани Пасічник,  будівельно-монтажні роботи лікувального корпусу майже завершено. Залишилось виконати оздоблювальні роботи у приміщенні комп’ютерної діагностики і встановити санітарно-технічне та медичне обладнання. Вже придбано меблі для кабінетів лікарів та палат стаціонару, а також відбуваються тендерні процедури з придбання медичного обладнання.

Автор: Тетяна Правдива